Medribnik; 12.10.2022      

 

                 Kdo sem, LEPA SEM?

 

 Verjamem, da se velikokrat sprašujete,   kdo stoji za vsemi zapisanimi   besedami, nasveti in izdelki v trgovinici.

 Ja, to sem jaz, Melita. 40 letna mamica   dvema šoloobveznima fantoma in   partnerka čudovitemu življenjskemu   sopotniku Aljoši. Zakaj sem izpostavila   leta? Zato, ker s ponosom povem, da   sedaj življenje živim z več energije, z   večjim zagonom, z večjo sproščenostjo   in predanostjo ter ljubeznijo, kot 10 ali   pa več let nazaj. Nikoli ni prepozno, da   začnemo živeti življenje v polnosti,   hvaležnosti in ljubezni. Kdaj je pravi   čas  za to? Zdaj! So za to pomembna   leta? Ne.

 Življenje me je peljalo skozi ogromne   izkušnje. Bili so veliki vzponi in veliki   padci. Saj jih imamo vsi, kajne? Vendar   danes dojamem in razumem vse to   popolnoma drugače. Sprejemam, da   je  vse to bilo potrebno, da danes   življenje živim in dojemam na novi in   višji vibraciji. Pretekla je marsikatera   solza   in ni mi žal. Priteče solza še   danes?   Seveda. Življenje nas   preizkuša vedno  znova in znova. Kljub   vsemu znanju in načinu delovanja, še   vedno pridejo trenutki, ko sem “na   tleh”. Vendar danes vem in se učim   vedno znova, kako take dni predelati,   jih sprejeti in živeti. Zmorem to sama?   Ne, ne zmorem vedno. Ob sebi imam   čudovite ljudi. Hvaležna sem za   mojega dragega, najina čudovita   otroka in vse vas, ki mi pomagate, da   se vrnem k sebi.

 Zato vsi tisti nasveti v objavah in   blogih…so iz življenjskih izkušenj in   lekcij. Skozi vsa leta učenja in dela na   sebi, iz lastnega življenja, iz lastnih   lekcij, ki sem jih predelovala in jih   predelujem še danes. Seveda se   vedno še tudi učim. Morda kdaj   kakšen zapis ne potrebuješ  ravno ti,   potrebujem ga jaz, da z zapisanim še   močneje ozavestim.

 Letošnje leto, leto 2022, je bilo   prelomno. Vedno sem čutila, da želim   nekaj več, nekaj drugačnega. Želim   tisto, s čemer bom skozi sebe ljudem   lahko pomagala, jim svetovala in   pokazala, da ni nič narobe, če sem   danes žalostna in objokana, jutri pa   vsa nasmejana in vesela. To je življenje.   Nekaj let nazaj sem se vpisala v šolo za   izdelavo naravnih domačih krem….in   potem je to tam ostalo. Vpišem se v   šolo za inštruktorja pilatesa….ja, še jo   obdelujem. Duša me je že pripravljala,   vendar ni še bil čas. Vedno bolj, iz leta   v leto, se vračam k naravi in k   naravnim izdelkom. Vedno bolj čutim,   da želim ljudi ozavestiti, kako smo   sami  kreatorji svojega življenja.

 In potem, buuuum. Vidim, da se   prodaja ta spletna trgovinica.

 Vidim objavo, dobim mravljince. Grem   do potankosti pogledat Lepa sem   stran in takoj začutim….TO SEM JAZ,   ustvarjena je zame. Tukaj lahko delim   vse svoje znanje ženskam, Boginjam.   Vse premalo žensk je ozaveščenih,   kako pomembne so, kako pomembno   in bogato je žensko telo. Želim si, da   vsaka ženska v sebi prebudi Boginjo.   Se zavedate, da je moška energija   odzivna na žensko? Hm, ob zavedanju   tega, je lahko drugače marsikaj. Takoj   sem imela tudi vizijo, kaj še dodati v   trgovinico. Kaj vse je tisto, kar ženska   potrebuje za prebuditev večje ljubezni.   Nekaj novih izdelkov mi je že uspelo   dodati. Ni veliko, a zame ogromno in   zelo pomembno. Ja, um bi želel, da je   vse takoj. Ampak duša želi, da delujem   počasi, s hvaležnostjo in ljubeznijo.   Hvaležna sem za to.

 Vsak izdelek, ki bo dodan v trgovinico,   bo naraven. Dodan bo tisti in takrat, ko   bom začutila, da ga potrebujemo zase,   za svoje telo. Za fizično telo in   energijsko telo. Želim, da z izdelki v   trgovinici začutite in prebudite svoje   brbončice ljubezni.

 Še vedno se učim in se bom učila.   Zase in za vas.

 Vem, da je tukaj moja pot.

 Lepa si, Boginja si.

 Z ljubeznijo,

 Melita

 

Na fotografiji sem z mojo družinico. Brez njih ne bila tukaj. Hvaležna sem, da smo izbrali to pot skupaj.