Krtača za suho krtačenje telesa

Prednosti suhega krtačenja

Spoznaj krtačo za suho krtačenje telesa. Krtačo, ki bo poskrbela, da bo tvoja koža gladka in sijoča ter, da se boš v svoji koži počutila še boljše.

Lepa si, ne pozabi tega.

Vsaka ženska je unikatna in vsako telo piše zgodbo zase. Takšne so tudi naše krtače. Vsaka je drugačna in unikatna. Narejene ročno v Sloveniji iz slovenskega lesa in naravnih “ščetin”.

Suho krtačenje telesa so poznali že tisočletja nazaj in sedaj je čas, da ga spoznaš tudi ti.

Z vsakodnevnim krtačenjem odstraniš odmrlo kožo in jo zmehčaš, zato bo tvoja koža ob redni uporabi bolj čvrsta, sijoča in gladka.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Kako pravilno krtačiš svoje telo?

Najbolj primeren čas za krtačenje je zjutraj, vendar nič ni narobe, če krtačenje opraviš zvečer. Pomembno je, da ti suho krtačenje telesa pride v navado in postane tvoj dnevni ritual pred tuširanjem.

Krtačiti se začneš pri stopalih in nadaljuješ po nogah navzgor. Krtačo vedno vlečeš v smeri proti srcu. V predelu, kjer nastaja celulit lahko krtačiš močneje. Po trebuhu krtačiš s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Ko zaključiš krtačenje trebuha, se premakneš na roke. Krtačo vlečeš od dlani proti ramenom. Zopet krtačiš navzgor. Na koncu pride na vrsto še prsni koš. Tega krtačiš nežno, s krožnimi gibi.

Nega krtačke

Ščetine po vsakem krtačenju umiješ pod toplo vodo. Pri tem pazi, da ne zmočiš lesenega dela. 

Pogosto zastavljena vprašanja

Suho krtačenje traja približno pet minut. Če ti čas dopušča pa se seveda lahko krtačiš še dlje.

Ne, popolnoma nič. Suho krtačenje telesa vzbuja zelo prijeten in sproščujoč občutek. 

Absolutno. Suho krtačenje telesa med drugim zmanjšuje utrujenost, izboljša počutje ter poskrbi za lepši videz kože bodoče mamice.

Ščetine krtačke po vsaki uporabi nežno očisti z vodo. Priporočam ti, da v manjšo posodico naliješ malo vode ter ščetine pomočiš. Pomembno je, da lesenega dela ne zmočiš. Prav tako svoje krtačke ne smeš polagati na radiator. 

Ne. Koža na obrazu je bolj občutljiva in zahteva posebno nego. Krtačenje obraza bi ti kožo samo razdražilo.

Seveda. Suho krtačenje telesa med drugim preprečuje nastanek vraščenih dlak, katere so v bikini predelu pogosto prisotne.

Da. S pilarno keratozo se srečuje kar 42% ljudi. Z suhim krtačenjem ktačenjem kože pa lahko le to ublažiš. 

Da. Vendar se moraš zavedati, da je suho krtačenje kože samo en dejavnik, ki pripomore k zmanjševanju pomarančne kože. Vseeno je priporočljivo gibanje, pitje dovolj vode ter zdrava prehrana.

Da. Samo tako boš poskrbela, da boš odplaknila iz telesa suho kožo, ki se je nabrala med samim krtačenjem.