Krtača za suho krtačenje telesa
Izdelana v Sloveniji

Vsaka krtača je drugačna in unikatna. Narejena v Sloveniji, iz slovenskega lesa in naravnih ščetin. 

IZDELANO V SLOVENIJI

100% ZADOVOLJSTVO

HITRA DOSTAVA

VARNO PLAČILO

Lepa. Čudovita. Edinstvena.
To si ti.

Vsaka ženska je unikatna in vsako telo piše zgodbo zase. 

Takšne so tudi naše krtače. Vsaka je drugačna in unikatna. Narejene ročno v Sloveniji iz slovenskega lesa in naravnih “ščetin”.

Suho krtačenje telesa je ritual, ki je poznan že več tisočletij. Poznali so ga že stari Japonci, Grki in Indijanci. V današnjem času pa je precej popularen v Rusiji in na Finskem. Na Finskem pa zadnjih 30 let celo zdravniki svojim pacientom priporočajo ter predpisujejo suho krtačenje telesa. 

Ritual, ki ima samo pozitivne učinke na celotno telo in duha.

Ritual, med katerim se sprostiš, povežeš s svojim duhom hkrati pa poskrbiš za svojo kožo.

Krtača za suho krtačenje telesa

"Ko sem bila punčka, mi nihče nikoli ni povedal, da sem lepa. Vse deklice bi morale slišati, da so lepe." Marilyn Monroe

Untitled design - 2021-06-10T134327.486

Prednosti suhega krtačenja

Z vsakodnevnim krtačenjem odstraniš odmrlo kožo in jo zmehčaš, zato bo tvoja koža ob redni uporabi bolj čvrsta, sijoča in gladka.

Lepa si in čudovita, zato poskrbi za svoje telo, da se boš v svoji koži počutila še boljše.

Kako pravilno krtačiš telo?

Najbolj primeren čas za krtačenje je zjutraj, vendar nič ni narobe, če krtačenje opraviš zvečer. Pomembno je, da ti suho krtačenje telesa pride v navado in postane tvoj dnevni ritual pred tuširanjem.

Krtačiti se začneš pri stopalih in nadaljuješ po nogah navzgor. Krtačo vedno vlečeš v smeri proti srcu. V predelu, kjer nastaja celulit lahko krtačiš močneje. Po trebuhu krtačiš s krožnimi gibi, v smeri urinega kazalca. Ko zaključiš krtačenje trebuha, se premakneš na roke. Krtačo vlečeš od dlani proti ramenom. Zopet krtačiš navzgor. Na koncu pride na vrsto še prsni koš. Tega krtačiš nežno, s krožnimi gibi.

[instagram-feed]
5/5
Heeeey, tooo pa res DELUJE no !!! Sem globoko v menopavzi in se mi je koža čisto posušila, celo postala po nogah luskasta. Odkar si pa krtačim (14 dni), pa moram priznati, da je teh lusk manj in se mi koža bolj sveti <3 toplo, toplo priporočam vsem
Zvezdana Lamovšek
5/5
Izredno mehka in lepo se prilega roki. Že po enem tednu redne uporabe opažam spremembe. Priporočam vsem, ki imate probleme s celulitom.
Ana Katanič
5/5
Vsakodnevno ščetkanje telesa je zame nekaj novega. Krtačo uporabljam vsak dan, pred tuširanjem, in moram priznati, da je moja koža res bolj mehka in sijoča. Toplo priporočam.
Lucija Žagar